O'mama's Zeist e.o.

Voor elke oma en mama 

 

O'mama's is een bewonersinitiatief en opgericht door Lorraine op 6 augustus 2017.

O'mama's is draaiende op eigen kracht en bekostigd door sponsoring of een kleine bijdrage. Er worden hiervan diverse besloten als openbare activiteiten en evenementen georganiseerd. Waaronder een jaarlijks terugkerend sinterklaasfeest, Paasfeest en jubileumfeest. 

Met veel liefde en passie zijn Lorraine en Suzanne en hun team van vaste hulpmoeders, de missie aangegaan; mama's en oma's van alle lagen in de samenleving met elkaar in verbinding brengen. Ook het verminderen van eenzaamheid staat centraal. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen en heeft bijvoorbeeld geleid tot diverse samenwerkingen met lokale ondernemers en zorgverleners.   


O'mama's Café

Om de verbintenis verder vorm te geven is ons  O'mama's Café ontstaan. Het O'mama's Café is een samenkomst onder het genot van een kopje thee en/of koffie en wat lekkers. De kinderen mogen uiteraard mee en ook daarvoor is wat te spelen, drinken en wat lekkers geregeld. Maar mama's en oma's zijn ook zonder hun (klein)kinderen welkom. We rouleren het O'mama's Café door Zeist op verschillende locaties en tijden. 

O'mama's is voor alle oma's en mama's. Maar ook zeker voor mama's en oma's van sterretjes, stilgeboren kindjes en ongewenst kinderloze vrouwen uit Zeist e.o. 


Nieuws

O'mama's Feestmaand december 2020

We geven 3 weken lang dagelijks cadeautjes weg aan moeders, oma's en hun kinderen. Dit doen we op onze besloten Facebookpagina. Met de eerste week een Sintweek met onder andere een aantal persoonlijke videoboodschappen van Sinterklaas en een spellenpakket. De twee weken daarna staan in het teken van kerst. Waarin we een verwenpakket met massage, groot speelgoedpakket en nog veel meer zullen weggeven. Normaal geven wij een sinterklaasfeest en leuke workshops in deze tijd, maar vanwege corona gaat dat helaas niet door. Om de moeders, oma's en hun kinderen toch een onvergetelijke tijd te geven, hebben we dit georganiseerd. We kunnen niet wachten om te beginnen!

Met uw steun kunnen we nog veel meer mama's, oma's en kinderen een onvergetelijke feestmaand geven. Voor meer informatie en/of een donatie zie onze facebookpagina  https://www.facebook.com/OmamasZeistOpenbarePagina/


25 juli 2020 KinderSportmiddag

Onwijs leuke gratis KinderSportmiddag gehouden ism Zsc Patria en Sportief Zeist. Er waren maar liefst 73 gasten. Terwijl de kinderen lekker aan het sporten waren, konden de 

 papa's, mama's, oma's, opa's genieten van een hapje en drankje op het terras. 

Na afloop was er voor iedereen een heerlijk frietje met een snack. 

Kortom een geslaagde dag! Dankzij alle vrijwilligers een succes.

 


💖Z.S.C. Patria⚽️ geeft O'mama's een "thuis"💞

Op 29 februari 2020 hebben wij de sleutel in ontvangst mogen nemen.Wij zijn onwijs dankbaar dat wij gebruik mogen maken van de kantine en het speelveld van Patria. We zullen hier veel leuke en mooie dingen gaan organiseren. We zullen dit jaar ook meeverhuizen naar het, nog te bouwen, Clubgebouw Blikkenburg.