Voor elke mama en oma

O'mama's Zeist e.o.O'mama's is opgericht door moeder Lorraine op 6 augustus 2017.

O'mama's is ontstaan naar aanleiding van de eenzaamheid onder (jonge) moeders en oma's die steeds meer zichtbaar wordt. Moeders zijn druk met hun gezinsleven en werk. Oma's passen vaak op hun kleinkind(eren). En komen hierdoor minder toe aan de sociale contacten buiten social media. 

Zo heeft Lorraine het één met het ander verbonden. Via Social media het eerste contact om zo in het echt makkelijker contact te kunnen leggen. Dit blijkt een succes!

De Facebookpagina telt inmiddels al ruim 600 leden en dit zijn allemaal moeders en oma's die het leuk vinden om online met elkaar tips en trics te delen maar ook om met elkaar te kletsen. Ook ontmoeten zij elkaar zo nu en dan offline op de door ons georganiseerde evenementen of zelf gearrangeerde afspraken.  

O' mama's is (nog) geen stichting, maar we zijn druk bezig dit in 2019 wel te worden. 

Het vaste team organiseert met elkaar diverse activiteiten in real life. Denk hierbij aan kofffiebijeenkomsten, workshops en diverse andere activiteiten die gericht zijn op ontmoeting tussen O'mama's en hun (klein)kinderen.  Maar ook alleen tussen mama's en oma's zonder de kinderen. 

O'mama's is voor alle oma's en mama's. Maar ook zeker voor mama's en oma's van sterretjes, stilgeboren kindjes en ongewenst kinderloos uit Zeist e.o. Hieronder vallen Zeist, Austerlitz, Amersfoort, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide, de Bilt, Bilthoven, Bunnik, Odijk, Soest, Soesterberg en Driebergen.
Sinterklaasfeest 2018Vip tour 2018 Sinterklaashuis Zeist mogelijk gemaakt door Sinterklaas Intocht Zeist. Een impressie :Picnick 1 jarig bestaanPaasspeurtocht 2018Winnaar lichtjesoptocht 2018 


 

  

Sinterklaasfeest 2017Ons team

Lorraine

Lorraine

Titel Oprichtster en bestuur

Alma

Alma

Positie Event-Team

Chantal

Chantal

Positie Event-Team

Suzanne

Suzanne

Positie Event-Team


We hebben een besloten facebookpagina waarop alle evenementen, tips enz staan.

https://www.facebook.com/groups/omamas.zeist/