Voor elke mama en oma

 O'mama's Zeist e.o.

O'mama's is een bewonersinitiatief en opgericht door Lorraine op 6 augustus 2017.

O'mama's is ontstaan naar aanleiding van eenzaamheid onder (jonge) moeders en oma's die steeds meer zichtbaar wordt. Moeders zijn druk met hun gezinsleven en werk. Oma's passen vaak op hun kleinkind(eren). Hierdoor komen ze vaak minder toe aan de sociale contacten buiten social media. 

Zo heeft Lorraine het één met het ander verbonden. Via Social media het eerste contact, om zo in het echt makkelijker contact te kunnen leggen. Dit blijkt een succes te zijn!

De Facebookpagina telt inmiddels al ruim 750 leden en dit zijn allemaal moeders en oma's die het leuk vinden om online met elkaar tips en trics te delen, maar ook om met elkaar te kletsen. Ook ontmoeten zij elkaar zo nu en dan offline op de door ons georganiseerde evenementen of zelf gearrangeerde afspraken.  

We zijn inmiddels uitgegroeid naar een team van 3 dames met een missie. Verbinden en eenzaamheid onder moeders en oma's verminderen.

We organiseren koffiebijeenkomsten, workshops, activiteiten, picknicks, speeldates en nog veel meer.


O'mama's Café

Om de verbintenis verder vorm te geven is ons  O'mama's Café ontstaan. Het O'mama's Café is een samenkomst onder het genot van een kopje thee en/of koffie en wat lekkers. De kinderen mogen uiteraard mee en ook daarvoor is wat te spelen, drinken en wat lekkers geregeld. Maar mama's en oma's zijn ook zonder hun (klein)kinderen welkom. We rouleren het O'mama's Café door Zeist op verschillende locaties en tijden. 

O'mama's is voor alle oma's en mama's. Maar ook zeker voor mama's en oma's van sterretjes, stilgeboren kindjes en ongewenst kinderloze vrouwen uit Zeist e.o. 


Ons team

Lorraine
Suzanne
ChantalWe hebben een besloten Facebookpagina met tips, topics, besloten evenementen, speeldates en nog veel meer:

https://www.facebook.com/groups/omamas.zeist/


En een openbare Facebookpagina waarop we de data van het O'mama's Café communiceren:

https://www.facebook.com/omamascafezeist/