Voor elke mama en oma

O'mama's Zeist e.o.


O'mama's is opgericht door Lorraine op 6 augustus 2017

En is ontstaan naar aanleiding van de heersende eenzaamheid onder (jonge) moeders en oma's die steeds meer zichtbaar wordt. Moeders zijn druk met de structuren van het gezinsleven en werk en komen hierdoor minder toe aan de sociale aspecten. 

De Facebookpagina telt inmiddels ruim 600 leden en dit zijn allemaal moeders en oma's die het leuk vinden om online met elkaar tips en trics te delen maar ook om met elkaar te kletsen. En elkaar zo nu en dan offline te ontmoeten op de door ons georganiseerde evenementen of zelf gearrangeerde afspraken.

O' mama's is (nog) geen stichting, maar we zijn druk bezig dit in 2019 wel te worden.

Het vaste team organiseert met elkaar diverse activiteiten in real life. Denk hierbij aan koffiebijeenkomsten, workshops en diverse andere activiteiten die gericht zijn op ontmoeting tussen O'mama's en hun (klein)kinderen. 

O'mama's is voor alle oma's en mama's uit Zeist e.o. Hieronder vallen Zeist, Austerlitz, Amersfoort, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide, de Bilt, Bilthoven, Bunnik, Odijk, Soest, Soesterberg en Driebergen.


Sinterklaasfeest 2018Vip tour 2018 Sinterklaashuis Zeist mogelijk gemaakt door Sinterklaas Intocht Zeist. Een impressie :Picnick 1 jarig bestaanPaasspeurtocht 2018Winnaar lichtjesoptocht 2018 


 

  

Sinterklaasfeest 2017Ons team

Lorraine

Lorraine

Titel Oprichtster en bestuur

Alma

Alma

Positie Event-Team

Chantal

Chantal

Positie Event-Team

Suzanne

Suzanne

Positie Event-Team


We hebben een besloten facebookpagina waarop alle evenementen, tips enz staan.

https://www.facebook.com/groups/omamas.zeist/